Ne engedje csapatát téli álmot aludni! Vigye ki őket a természetbe, amely télen is csodaszép és izgalmas, egy TÉLI OUTDOOR csapatépítésre, vagy válasszon AKTÍV INDOOR vagy TÉLI KARITATÍV CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMJAINK közül!

Mivel fontos számunkra a megújulás, hétvégén tartottuk idei első, képzéssel összekötött belső csapatépítésünket. A sok tanulás mellett, régi és új kollégáinkkal volt időnk egy kis játékra és szórakozásra is :) A Hun Bow jóvoltából kipróbálhattunk egy új íjjátékot, ahol biztonságos keretek között harcolhattak egymással csapataink.

Tovább

Boldog új évet és hatékony csapatműködést kívánunk minden kedves ügyfelünknek és barátunknak! 2018-ra új csapatépítő programokkal, tréningekkel és kihívásokkal készülünk, miközben reméljük, hogy mi is folyamatosan fejlődünk az Active Training csapat tagjaiként.

Szi Zsolt tréner kollégánk In Dynamics Consulting-nak adott interjúját az alábbi linkre kattintva tekinthetitek meg: Ugrás az interjúra

Az idei Év Outdoor Csapata túraversenyen az időjárás is a résztvevők lelkesedése mellé állt, nem esett az eső, áprilisi kirándulóidőben zajlott le az esemény! Nagyon köszönjük a résztvevő csapatoknak, hogy eljöttek, és vidáman megküzdöttek a kihívásokkal.