Régóta szerettük volna a saját élményű tanulás és csapatépítés terén szerzett tudásunkat más területen is hasznosítani, és decemberben ez is megvalósult! Gyerek és felnőtt csoportoknak tartottunk nagy sikerrel olyan Élmény-Szülinapokat, amelyeken az ünnepelt és vendégei tárgyi ajándékok helyett KÖZÖS ÉLMÉNYT kaptak ajándékba, és olyan tapasztalatokat, amelyek által szórakoztató módon és játszva fejlődött kapcsolatunk önmagukkal, másokkal és a nagyvilággal. AZ Élmény-Szülinap jó mulatság és hasznos tanulás egyben! További információ az Active Training által kifejlesztett élménypedagógiai alapú szülinapi programokról hamarosan itt.

Mosolygós arcok, nagy lelkesedés és igazi csapatszellem jellemezte az „Év Outdoor Csapata" kalandtúra verseny résztvevőit. Gratulálunk minden csapatnak, akik a reggeli eső ellenére rajthoz álltak, és teljesítették a kalandtúrát! Kitartásuk jutalma az volt, hogy a célban már napsütés, finom ételek, italok és sok-sok értékes outdoor ajándék várta őket. Na meg a büszkeség érzése, hogy legyőzték önmagukat és két hegycsúcsot is!

Év végén az Active Training csapata is elvonult a Börzsönybe csapatot építeni, és felkészülni a következő évre.Úgy gondoljuk, hogy akkor tudunk más csapatoknak hatékonyan segíteni a csapatépítésben, ha saját magunkat is fejlesztjük egyéni és csapat szinten is.

Immár harmadszorra gyűlt össze a MAPEI Kft. lelkes csapata, hogy ismét ott segítsen, ahol igazán nagy szükség van rá, ahol az elkészült produktum valóban a közösséget szolgálja. Két éve egy miskolci óvodát újítottak fel kívül-belül, tavaly hátrányos helyzetű, sérült és fogyatékkal élő gyerekekkel eveztek együtt sárkányhajóban. Idén egy klasszikus csr csapatépítő tréninget gazdagítottak saját innovatív ötleteikkel, hogy a Fertő-hansági Nemzeti Parkban működő Pisztráng Kör Egyesület tevékenységét, ezáltal kicsik és nagyok természeti nevelését támogathassák karitatív munkájukkal.

Az Active Training szervezésében, a Mapei Kft. csapatépítő tréning keretében szépült meg a miskolci Lorantffy Zsuzsanna Óvoda. A karitatív csapatépítő tréning a csapat és az óvodások szerint is elérte a célját: a csapatépítés résztvevői úgy érezték, hogy a közösen végzett, karitatív munka még jobban összekovácsolta őket, a gyerekek pedig azóta is élvezik a csapatépítés során felújított játékokat, termeket, kertet.

A csapatépítés videói itt érhetőek el: Mapei CSR csapatépítés 1 és Mapei CSR csapatépítés 2