Tréner, outdoor tréner és outdoor animátor képzés indul 2015. október 23-tól az Active Training és az In Dynamics Consulting közös szervezésében. Részletek itt.

Az Active Training egyik legnépszerűbb programja az „Erő(d)próba" outdoor csapatépítő program a Monostori Erődben, Komáromban, a Duna partján. Az Erőd nemrég elkészült imázs filmjébe csapatunk is bekerült munka közben. A kisfilm 43. másodpercénél beülőben és karabinerekkel falat mászunk az Erőd falán egyik kedves ügyfelünkkel.

Itt a tavasz, az outdoor csapatépítés ideje! Az Active Training csapata az elmúlt hónapokban sem aludt téli álmot! Új outdoor helyszíneket fedeztünk fel az országban, és új outdoor programokat fejlesztettünk ki ügyfeleinknek 2014-re. Az új tematikus outdoor programok a honlapunkon a „Hegyeken" és „Tematikus programok" menüpont alatt találhatóak.

Márciusban az Active Training animátor csapatának továbbképzést tartottunk, hogy az idei évnek még felkészültebben vágjunk neki, és nemcsak trénereink és programvezetőink, de animátoraink háttértudása is tovább mélyüljön a tapasztalati tanulás alapú csapatépítés terén.

Az Active Training egyre több ügyfele téli álom helyett is csapatot épít. Novembertől áprilisig is rengeteg lehetőség van a csapatépítésre. 

A legnépszerűbb téli outdoor csapatépítő programok a gyalogtúrás-kincskeresős csapatépítések a havas erdőkben, a téli kajaktúrák a melegvízű Hévíz-patakon, a barlangok titkát kutató barlangtúrás programok, de ugyanilyen közkedveltek ebben az időszakban a különböző tematikájú indoor csapatépítő tréningek is, amelyek szintén a saját és közös élményre épülnek.

A tavalyi sikerre való tekintettel idén is folytatódik a Karitatív Sárkányhajó Roadshow! A hagyományos karitatív csapatépítő programok (óvodafelújítás, parkosítás, faültetés stb.) mellett az Active Training számos saját fejlesztésű, a szokásostól eltérő karitatív csapatépítő programot  is kínál ügyfeleinek.