A tél lassan felenged, közeledik a tavasz, és a tavasszal mi is megújultunk! Az elmúlt hónapokban nem aludtunk téli álmot, helyette új helyszíneket fedeztünk fel az országban, és új csapatépítő programokat fejlesztettünk ki ügyfeleinknek 2017-re. Jó böngészést kívánunk az új Active Training csapatépítések között!

Bár a csapatépítés hagyományosan a tavaszi, nyári és kora őszi hónapokra koncentrál, ügyfeleink körében egyre népszerűbbek téli csapatépítéseink, hiszen novembertől áprilisig is rengeteg lehetőség rá.
A legnépszerűbb téli outdoor csapatépítő programok a gyalogtúrás-kincskeresős csapatépítések a havas erdőkben, a téli kajaktúrák a melegvízű Hévíz-patakon, a barlangok titkát kutató barlangtúrás programok, de ugyanilyen közkedveltek ebben az időszakban a különböző tematikájú indoor csapatépítő programok is, amelyek szintén a saját és közös élményre épülnek.

2016 végén mi is elvonultunk a Mátrába csapatot építeni, és felkészülni a következő évre. Úgy gondoljuk, hogy akkor tudunk másoknak hatékonyan segíteni a csapatépítésben, ha saját magunkat is fejlesztjük egyéni és csapat szinten is.
Ezért minden évben nagyon várjuk ezeket az alkalmakat, amikor együtt lehetünk egy szép, természetközeli helyen, mobiltelefonok, térerő és hétköznapi ügyeink nélkül, és újra tanulhatunk önmagunkról, egymásról és a szakmánkról.

Elkezdődött a 2016-os szezon nálunk is, egy izgalmas éjszakai fejlámpás túrával indítottunk a Börzsönyben egy 60 fős csapattal! És még aznap éjszaka hideg sem volt! Gyertek ti is, a csapatépítés télen is nagy élmény!

Nálunk, az Active Training-nél mindenki nagyon szereti az állatokat, együtt élünk velük, tiszteljük őket, sokat TANULUNK TŐLÜK. Ilyenkor, az ünnepek környékén még nagyobb szüksége van az állatvédő egyesületeknek a támogatásra, mert ilyenkor kevésbé vannak fókuszban, ezért úgy döntöttünk, hogy inkább jusson kicsit kevesebb ajándékokra, és több élelem azoknak a kutyusoknak, akik ezt a karácsonyt még gazdira várva töltik egy olyan állatvédő egyesületnél, akik jövőre egy otthont szeretnének létrehozni azoknak az öreg kutyáknak, akik már senkinek sem kellenek. Keressen bennünket 2016-ban, ha szeretné csapatával támogatni őket egy karitatív csapatépítő programmal!

Az ünnepekre való készülődés és a decemberi csapatépítő programok mellett jutott időnk egy kis visszatekintésre is 2015-re, egy közös vacsora keretében. Legkedvesebb fotóink saját magunkról.