A téli időszakban is szüksége van a csapatnak együttlétre, közös játékra, tanulásra.

[Ide kattintva] elérhető rövid animációnk, amelyben összegyűjtöttük a téli csapatépítések lehetőségeit és előnyeit.

Téli csapatépítő program katalógusunk megtekinthető és letölthető [innen].

Gondoskodjon csapatáról a borongós hónapokban is!

Sarló Emese és az Active Training csapata

MEGNYITOTTUK A JELENTKEZÉST!

Újragondoltuk a csapatépítést, és 2023-ban megszervezzük a '2023 ÉV CSAPATA' programsorozatot.

4 évszak, 4 csapatépítő játék,
2 outdoor, 2 indoor program, és ...

egy különleges vándorkupa.

Kis és nagy szervezeteket is várunk a játékosan komoly megmérettetésre.

Kedvezményes árak, felbecsülhetetlen élmény!
A résztvevő csapatok száma korlátozott.

Tovább a programleírásra >>

Kedves Ügyfeleink! Veletek együtt nagyon várjuk a személyes találkozásokat és csapatépítéseket! Elindult az országban a nyitási folyamat, de még mindig az átmenetben vagyunk, kérdésekkel és bizonytalanságokkal, különböző szükségletekkel, igényekkel. Tíz éve bíztok bennünk, azon dolgozunk, hogy a bizalmatokra továbbra is rászolgáljunk. Úgy látjuk, hogy most akkor tudunk nektek a legjobban segíteni, ha új, izgalmas, tesztelt és jól működő, minőségi ONLINE és OFFLINE (OUTDOOR ÉS INDOOR) csapatépítő programokat egyaránt kínálunk nektek.

online offline csapatépítés

Béres Alexandra és Sarló Emese, egy fizikai és egy készségfejlesztő tréner/coach összefogásából született ez a komplex értékmegőrző/megtartó program a Covid-19 vírus megjelenése miatt kialakult helyzetre válaszul. Célunk a programmal a szervezetek támogatása a munkatársak testi-lelki egészségének, az egyéni és csapat jóllétnek, a csapatszellemnek és az eredményességnek a megőrzésében, a munkatársak megtartásában - a pandémiás időszakban és utána is. A programcsomag elemei a csapat szükségletei szerint választhatóak.megőrző program logo kicsi

online csapatepites 3

Elérhető az ONLINE CSAPATÉPÍTŐ ÉLMÉNYPROGRAM KATALÓGUSUNK!

Online csapatépítő élményprogramjaink elsősorban abban nyújtanak segítséget a munkatársaknak, hogy kapcsolódni tudjanak egymáshoz, közös, pozitív élményekhez jussanak, megtapasztalják a hatékony együttműködést az online térben (azt, hogy ott is lehetséges), felszabaduljanak a mindennapi stressz alól, növekedjen a pozitív attitűdjük és motivációjuk.

30530664 1638465819562275 3645032907531091968 n

Az idei Év Outdoor Csapata túraversenyen is gyönyörű időnk volt, sok lelkes csapat tartott velünk, akik egy napra kiszakadtak a természetbe. Nagyon köszönjük a résztvevő csapatoknak, hogy eljöttek és vidáman megküzdöttek a kihívásokkal.