Sarló Emese sarlo emese kajakban

Sarló Emese

vezető tréner, cégvezető

Első diplomáját pedagógusként szerezte, majd okleveles rekreáció irányítóként végzett a Testnevelési Egyetem mesterképzésén. Tréner, tapasztalati és outdoor tréner. Tizenegy éve szervez és vezet outdoor, indoor és karitatív 20-500fős csapatépítő programokat és tréningeket a legkülönbözőbb tevékenységet folytató cégeknek, a középes méretű vállalkozásoktól a multinacionális vállalatokig. Folyamatosan képzi magát trénerként és a tapasztalati tanuláson alapuló csapatépítő tréningek terén. Tízéves kora óta kajakozik, ebben a sportágban hatszoros magyar bajnok és nemzetközi kajak-kenu versenybíró. Számtalan hazai és külföldi vízitúrával és versennyel a háta mögött mindenféle vízen és mindenféle hajóban otthon érzi magát, legyen szó kajakról, kenuról vagy sárkányhajóról. Tizenhárom éve vezet vízitúrákat, fél évig a Csendes-óceánon, Új-Zéland partjainál dolgozott kajaktúra vezetőként. Ha nem lapát van a kezében, akkor hegyikerékpározik, a természetet járja vagy futja.

Szi Zsolt sport Szi Zsolt

Szi Zsolt

tréner

Trénerként elsősorban a csoportdinamika, a csoporttagok egymásra hatása érdekli, és ezzel a szemlélettel segíti az Active Training csapatát. Szabadidejében egy jazz együttesben zenél, fotózik, olvas és folyamatosan képzi magát. Sokféle szabadidősportot űz komolyan, de legszívesebben kajakozik, hegyet mászik és sítúrázik. Legfontosabbak számára a család és barátai.

niki1 niki2

Seres Nikoletta

tréner

Végzettségét tekintve közgazdász, de már a főiskola alatt is inkább az emberek érdekelték a számok helyett, így kellő kitartással a főiskolát követően már ötéves tapasztalattal vágott neki a tréneri pályának, és azóta végzett business coach-ként és szervezetfejlesztő trénerként dolgozik. Közép- és nagyvállalati szektorban is számos indoor tréninget vezetett. 2011 óta dolgozik önálló trénerként, az utóbbi három évben pedig outdoor csapatépítéseket is vezet. Fő területe a szervezeti kommunikáció és együttműködés-fejlesztés. 2014-ben kezdett ismerkedni az erőszakmentes lókiképzéssel. Elkötelezett híve annak, hogy ezek a módszerek az üzleti életben is jól kamatoztathatók, így az itt megszerzett tudást a falak közé is becsempészi. Szabadidejében állatokkal foglalkozik, és túrázik a Dunakanyarban.

ipach daniella Danka

Ipach Daniella

tréner

Az ELTE Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés szakán végezte tanulmányait. Az egyetem befejezése, 2014 óta dolgozik csapatépítő programjainkon és tréningjeinken. Sok évig animátorként, facilitátorként és programszervezőként, majd programvezetőként gyűjtve a szakmai tapasztalatokat. Fontosnak tartja hogy a programjainkon résztvevők a szürke hétköznapokból kitörve, felfrissülve és sok közös élménnyel térhessenek vissza munkájukhoz. A csapatépítések mellett egy műanyagpályás síiskolában dolgozik síoktatóként. A sport mindig fontos szerepet játszott az életében, ezért főként az outdoor programok állnak közel a szívéhez. Szabadidejében rendszeresen fut, túrázik és síel.