Egy rafting túra mindig izgalmas, felfrissítő és kihívást jelentő program a kezdő és a tapasztaltabb csapatoknak is. Eltölteni együtt egy hétvégét a Júliai-Alpok, Ausztria vagy Montenegró festői völgyeiben, egy hajóban szelni a hullámokat a napsütésben a sebesen kanyargó Soca, Salza vagy a Crna Gora folyó kristálytiszta vizén, este nagyokat beszélgetni a tábortűz mellett, olyan élmény, amely hosszú időre tölti fel energiával a csapatot.

A csapattagok tapasztalatától és igényétől függően különböző nehézségű vizeken evezünk 2-3 személyes kenukban, ill. 6-8 személyes raft hajókban. A hullámok hátán száguldó hajóban együtt lapátolóknak nem szükséges beszélni az egymásra való odafigyelés és összehangoltság fontosságáról…

Ha pedig a csapat az evezésen túl még további kalandokra vágyik, akkor irány a kanyon, ahol a résztvevők együtt csúszkálhatnak a hegyi patakok által simára csiszolt természetes csúszdákon, vagy kipróbálhatják, hogy milyen egy hydrospeed deszkán és egy békatalppal szembeszállni a hullámokkal.