Adjunk Élményt!

Ezen a karitatív csapatépítő programon kicsik és nagyok együtt szórakozhatnak, sportolhatnak, és szerezhetnek maradandó, közös élményt. A támogató csapat meghívja egy kiválasztott gyermekotthon, rászoruló óvoda, iskola vagy gyerekekkel foglalkozó alapítvány kis lakóit egy közösen eltöltött napra a tópartra, szabad levegőre, ahol sok-sok játék, mozgás és finomság várja a résztvevőket.

Ebben a komplex programban egyszerre valósul meg a csapatépítés, a karitatív tevékenység és a szervezet felelős vállalati képének erősítése.

A sárkányhajózás szórakoztató és hatékony nagycsoportos csapatépítő program; kortól, nemtől, súlytól, fittségtől függetlenül mindenki számára különleges csapat-élményt nyújt, fizikailag nem megterhelő, ezért kiváló csapatépítő program vegyes összetételű csapatoknak.

A támogató saját csapatának fejlesztése mellett olyan különleges programot ad a támogatott gyereknek, amelyre egyébként azoknak nem lenne lehetőségük. A program nyújtotta élményre a gyerekek hosszan emlékezni fognak, az élmény által a mozgás és a természet szeretete beépül a személyiségükbe.

A támogató példát mutathat a társadalmi felelősségvállalás területén azzal, hogy rászoruló gyerekeket támogat egy újfajta módon: ezúttal a támogató nem pénzt és nem is tárgyi adományt, hanem élményt ad a támogatottnak.

Csatlakozzon csapatával a Karitatív Sárkányhajó Roadshow-hoz, és adjon életreszóló élményt egy nap alatt egy egész gyermekotthon vagy iskola gyerekeinek!