Ebben a karitatív programban a résztvevők együtt dolgoznak a nap során azért, hogy rászoruló gyerekeknek adhassanak minél több hasznos és szép ajándékot egyedi csomagolásban és személyes üzenetekkel ellátva.

A program első felében a résztvevők kisebb csapatokban vidám és kreatív csapatépítő játékokban való részvétellel juthatnak „költőpénzhez". A cél az, hogy minél több játékpénzt gyűjtsenek, mert amikor a kihívásokat teljesítették, az „Álmok boltjának" ajtaja kinyílik, és kezdetét veszi a bevásárló mulatság.

Minden csapat bevásárlókosarat ragadhat, elcsípheti a nap akcióját, és különböző fejlesztő játékokat, sportszereket, vásárolhatnak egy előre kiválasztott gyermekintézmény (rászoruló óvoda, iskola, gyermekotthon, gyermekklinika stb.) kis lakói részére.

A csapatépítő program végén az összes doboz az „elosztó területen" van egymásra rakva, hogy a résztvevők láthassák, mit értek el közös erővel. A program záró elemeként a csapat egy rövid filmet láthat arról, hogy mi fog történni a dobozokkal, hova fognak kerülni, majd átadják az adományaikat a kiválasztott gyermekintézmény képviselőjének és a gyerekeknek.

Indoor/Outdoor: A program igény szerint beltéren és a szabadban is lebonyolítható, ill. tartalmazhat outdoor elemeket.