Ezen a csapatépítő programon a résztvevők egy különleges Forma1-es futamon vehetnek részt. Ahogy a valóságban, a csapatoknak itt is van nevük, szponzoraik, tesztpilótáik, fejlesztő csapataik, rajongóik, stb. Minden csapattagnak megvan a maga szerepe, és a cél itt is az, hogy minden olyan olajozottan működjön, mint a valódi versenyeken...

A program első felében a résztvevők különböző „autós" csapatépítő kihívások teljesítésével alkatrészeket gyűjthetnek, amelyekből később megalkothatják saját versenyautóikat. A kihívások között szerepel egy gokart verseny is, melyben a résztvevők az ország leghosszabb gokart pályáján bizonyíthatják vezetéstechnikai tudásukat, és gyűjthetnek értékes pontokat az időmérő körökben csapatuk számára.

Az autó-építésben a csapatok bátran elengedhetik a fantáziájukat, és elszakadhatnak a valódi versenyautó dizájnoktól: itt az ötletesség, egyediség a lényeg, valamint az, hogy a csapat olyan produktumot hozzon létre, amely hűen tükrözi a cég és a csapat erősségeit.

Miután a csapatok elkészültek az egyedi Forma-1-es autókkal, a nap fénypontjaként a céges házibajnokságon versenyezniük is kell vele. Az egyik csapattag pilótaként ül be a járműbe, a többiek pedig a motort helyettesítve tolják be az autót a célba. A legjobb csapat jutalma – csakúgy mint a valóságban - hogy felállhat a dobogó legfelső fokára, és ott a magasba emelheti kupáját. Természetesen az óriás pezsgő sem maradhat el, a csapat dönti el, hogy a hagyományok szerint megöntözi vele a közönséget vagy a kupába öntve együtt fogyasztják el a csapattagok.