A csapatok életében mindig is az együttműködés volt a kulcskérdés az eredményességet, hatékonyságot, és így szervezet nyereségességét illetően, de soha nem volt annyira, mint a pandémiás időszakban. Amikor a félelmek, bizonytalanság, izoláció, folyamatos stressz és monotonitás napi szinten befolyásolják a csapatdinamikát a home office-ban (remote) vagy részben home office-ban dolgozó (hibrid) csapatoknál.

Online csapatépítő élményprogramjaink elsősorban abban nyújtanak segítséget a munkatársaknak, hogy kapcsolódni tudjanak egymáshoz, közös, pozitív élményekhez jussanak, megtapasztalják a hatékony együttműködést az online térben (azt, hogy ott is lehetséges), felszabaduljanak a mindennapi stressz alól, növekedjen a pozitív attitűdjük és motivációjuk.

Kipróbáltuk, megtanultuk és tapasztaltuk, hogy az online térben is lehet kapcsolódni, együtt játszani és tanulni. Nem ugyanazon a módon, formában, mint a személyes jelenlétű programoknál, ezért nem is azokat próbáljuk helyettesíteni, pótolni, hanem az online csapatépítések előnyeit, és a bennük levő lehetőségeket használjuk ki. Ahogy outdoor és indoor csapatépítéseinken, úgy online is fel vagyunk készülve a kis- és nagylétszámú csapatok facilitálására is. 

A programokhoz az online platformokat mi biztosítjuk, és a kezelésükhöz segítséget nyújtunk. Öt-tíz perc felkészítés elegendő ahhoz, hogy minden résztvevő számára élmény legyen a csapatépítés. Igény esetén a megrendelő platformján valósítjuk meg a csapatépítést.

Az online élményprogramok:

• Nyelve:
magyar vagy angol
• Létszáma:
Kis- és nagylétszámú csapatok
• Használt platformok:
Active Training biztosítja a programokhoz szükséges online platformokat, ill. igény esetén
a megrendelő által kért platformon valósítja meg a programot
• Javasolt időtartama:
1,5-2,5 óra vagy hosszabb, szünetekkel
• Technikai asszisztencia
Technikai asszisztens dolgozik a trénerekkel együtt, aki technikai támogatást nyújt a
résztvevőknek a program előtt és a csapatépítés teljes időtartama alatt.