Kedves Ügyfeleink! Veletek együtt nagyon várjuk a személyes találkozásokat és csapatépítéseket! Elindult az országban a nyitási folyamat, de még mindig az átmenetben vagyunk, kérdésekkel és bizonytalanságokkal, különböző szükségletekkel, igényekkel. Tíz éve bíztok bennünk, azon dolgozunk, hogy a bizalmatokra továbbra is rászolgáljunk. Úgy látjuk, hogy most akkor tudunk nektek a legjobban segíteni, ha új, izgalmas, tesztelt és jól működő, minőségi ONLINE és OFFLINE (OUTDOOR ÉS INDOOR) csapatépítő programokat egyaránt kínálunk nektek.

online offline csapatépítés

 Ha még nem érzitek elég biztonságosnak az offline csapatépítéseket, vagy könnyebb megszerveznetek egy online programot/tréninget, mert messze dolgoztok egymástól vagy csak egy-két órát tudtok együtt tölteni, akkor ajánljuk figyelmetekbe az idén nagy sikerrel futó „Pozitivity” c. online csapatépítő programunkat vagy kérjétek Online csapatépítő program katalógusunkat, amelyben további online élményprogramokat találtok.

Kipróbáltuk az online teret, megtanultuk, működik. Működik ebben is a kapcsolódás, a közös játék és a fejlesztés, ezért jó szívvel ajánljuk nektek. Ahogy outdoor és indoor csapatépítéseinken, úgy online is fel vagyunk készülve a kis- és nagylétszámú csapatok facilitálására is. A programokhoz az online platformokat mi biztosítjuk és a kezelésükhöz segítséget nyújtunk. Öt-tíz perc felkészítés elegendő ahhoz, hogy minden résztvevő számára élmény legyen a csapatépítés. Igény esetén a megrendelő platformján valósítjuk meg a csapatépítést.

A hatályos kormányrendelet értelmében már lehet személyes képzést, fejlesztést tartani a mindenkori szabályok betartásával. Ha már erre van szükségetek, keressetek bennünket, játsszatok velünk, gyertek ki velünk a természetbe! Új outdoor helyszínekkel, új outdoor és indoor csapatépítő programokkal várunk benneteket 2021-ben, és fel vagyunk készülve a programok biztonságos megvalósítására.

Köszönjük a sokéves bizalmatokat, és bízunk a további együttműködésben, közös élmények gyűjtésében!

Sarló Emese és az Active Training csapata