Kajakozni Budapesten, a Duna hídjai alatt egyedülálló kaland! Ezen a különleges programon a résztvevők páros tengeri kajakokban evezhetnek végig a város északi végéből a délibe, és csodálhatják meg Budapest látképét egy olyan nézőpontból, ahogyan eddig még nem látták. Fővárosunk elhelyezkedése nagyon szerencsés túránk szempontjából, hiszen a legtöbb híres épület és hely jól látható a folyóról. A résztvevők elkajakoznak a Margit-sziget mellett, láthatják a Parlament legimpozánsabb oldalát, átsiklanak a Lánchíd alatt, és gyönyörködhetnek a föléjük magasodó Budai Várban…

A tengeri kajakok nagyon stabil, kényelmes és biztonságos hajók, amelyekben lapátolva bárki részese lehet ennek az élménynek, előzetes tapasztalat vagy kajaktudás nem szükséges a programon való részvételhez. Tapasztalt és képzett tréner-túravezetők vezetik a programot, a csapatot biztonsági motoros kíséri a vízen.  Vízreszállás előtt a résztvevők rövid oktatáson vesznek részt, ahol elsajátítják a kajakozás alapjait.

Ha szeretne egy olyan programot ajándékozni a csapatának, amelyről sokáig beszélnek majd a résztvevők, de nincs idő messzebbre utazni, mert csak egy fél nap van rá, a budapesti kajakozásnál nincs jobb választás!