Nem csodálkozunk azon, hogy egyre népszerűbbek a téli csapatépítések, hiszen télen is szükséges a csapat aktivizálása, a csapaton belüli kohézió erősítése, ráadásul többféle eszköz is rendelkezésre áll ennek a célnak a megvalósításához az év eleji időszakban is. Téli outdoor, téli aktív indoor vagy téli karitatív csapatépítő programjainkról bővebben itt olvashat.

 

Téli outdoor csapatépítések:

Télen is jó kimenni a szabadba és a friss levegőre az irodából! Segítsen csapatának megőrizni és erősíteni a csapatszellemet egy izgalmas téli programmal. A kihívás mértékét csapatára szabjuk, amely során körültekintően figyelembe vesszük a téli outdoor környezet kihívásait.

Aktív indoor csapatépítések:

Akárcsak outdoor programjaink, indoor élményprogramjaink is kihívást jelentenek, játékosak, megmozgatják és élményekkel gazdagítja a résztvevőket. A felfrissülés mellett céljuk a közös élményeken keresztül történő tanulás. Izgalmas programokkal várjuk csapatát beltéren, függetlenül attól, hogy kint milyen az időjárás.

Téli karitatív csapatépítések:

CSR programjainkkal összekötheti a csapatépítést szervezete CSR céljaival és a közös ünnepvárással. Hagyományos és rendhagyó téli karitatív programjainkat ajánljuk ezeknek a céloknak a megvalósításához.